KepMegoszto.com

Szabályzat

A Felhasználó a KepMegoszto.com oldal használatával elfogadja és magára nézve kötelezőnek tekinti az alábbi feltételeket.

A Felhasználó kizárólagos felelősséggel tartozik az általa feltöltött anyagokért.

Szolgáltató a szolgáltatás segítségével közzétett adatokért, képekért, sem más információkért felelősséget nem vállal. A szolgáltatás segítségével közölt adatok megbízhatóságával, hitelességével, minőségével kapcsolatban a Szolgáltató semmiféle kontrollt nem végez. A Szolgáltató nem vonható felelősségre az oldalon Felhasználó által elhelyezett információkból következő esetleges káresemények miatt. A Szolgáltatás használatából eredő közvetlen, vagy közvetett kárért a Szolgáltatót felelősség nem terheli.

A Szolgáltató a Felhasználó által feltöltött anyagokat előzetes figyelmeztetés nélkül törölheti, a szolgáltatást bármikor korlátozhatja vagy megszüntetheti.

A Szolgáltató a feltöltéskor elmenti Felhasználó IP-címét, mely alapján Felhasználó később beazonosítható. Szolgáltató a rendelkezésére álló adatot harmadik félnek csakis hivatalos közeg számára, jogi eljárás során ad át.

Az alábbi tartalmak feltöltése a szolgáltatással történő visszaélésnek minősül, ezért ezekhez nem használható a szolgáltatásunk:

  • Pornográf vagy egyéb, csak felnőtteknek szóló képek.
  • A hatályos magyar törvények és rendelkezések szerint illegális tartalmak.
  • Jogvédett képek, amennyiben a jogtulajdonos írásos beleegyező nyilatkozata nem áll rendelkezésre.

A szolgáltatásunkat senki semmilyen formában nem értékesítheti, és semmilyen termékkel, szolgáltatással vagy más üzleti tevékenységgel árukapcsolásba nem vonhatja a Szolgáltató engedélye nélkül.

Készítsd el a saját fotómozaikod!
Láttad már? Nézd meg!
© 2023 KepMegoszto.com
A látogatói élmény fokozása érdekében weboldalunk cookie-kat használ. Az oldal további böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. Elfogadom További információ